Europa Conference League

Κεντζιόρα: «Να δείξουμε χαρακτήρα στην Τούμπα και να προκριθούμε»

Την πίστη ότι εφόσον δεν επαναλάβει τα λάθη του πρώτου ματς και εμφανιστεί δυναμικός στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ μπορεί την ανατροπή επί της Ντινάμο εξέφρασε ο Τόμας Κεντζιόρα.

Αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να προκριθεί στην επόμενη φάση του Conference League εμφανίστηκε ο Τόμας Κεντζιόρα.

Στη συνέντευξη Τύπου πριν τη ρεβάνς με τη Ντινάμο, ο Πολωνός τόνισε ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν πρέπει να επαναλάβει τα λάθη του πρώτου ματς.

Εξέφρασε λοιπόν την πίστη ότι εφόσον το καταφέρει και δείξει χαρακτήρα στην Τούμπα, μπορεί να πετύχει την ανατροπή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κεντζιόρα

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να γυρίσει το αποτέλεσμα: «Ξέρουμε ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό για μας, αλλά έχουμε ένα δεύτερο ημίχρονο στην Τούμπα. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα, να νικήσουμε και να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Για το γεύμα με πρωτοβουλία Βιεϊρίνια: «Ναι, βγήκαμε μαζί για φαγητό να μιλήσουμε λίγο, να βελτιώσουμε το κλίμα ανάμεσά μας, μιλήσαμε πολύ. Και πρέπει κι αυτά που συζητήσαμε να τα δείξουμε στο παιχνίδι αύριο».

Για το τι του έμεινε από το πρώτο ματς ως πάθημα που πρέπει να γίνει μάθημα: «Κάναμε λάθη, έβαλαν δύο γκολ, εμείς τους δώσαμε τις ευκαιρίες. Αύριο πρέπει να παίξουμε καλύτερα και στην άμυνα και στην επίθεση».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Δεν είναι πρόβλημα ανάμεσα στους παίκτες, απλά θέλουμε να μαζευτούμε μαζί να μιλήσουμε για την περίοδο που περνάμε, ξέρουμε ότι είναι στο χέρι μας. Πρέπει να το δείξουμε αύριο στο ματς. Είναι το πιο σημαντικό ματς πριν από το break. Δεν έχουμε προβλήματα. Απλά πρέπει να μιλήσουμε μεταξύ μας».

Για τα σερί παιχνίδια που έχει στα πόδια του: «Είμαι έτοιμος, είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Καμιά φορά χρειάζεται να παίζεις ανά 3-4 ημέρες. Για μένα είναι ωραίο να παίζω με τέτοια συχνότητα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x